Pizza ze szparagami i szynką parmeńską

12:30 Kinga B. 5 Comments


5 komentarze :

Wybaczcie moderację obrazkową komentarzy, ale na YL zaczęło się pojawiać mnóstwo SPAMu i mam nadzieję, że powstrzyma to pojawianie się linków i komentarzy niewiadomego pochodzenia ;)

Ciasto odwracane z truskawkami

19:58 Kinga B. 2 Comments


2 komentarze :

Wybaczcie moderację obrazkową komentarzy, ale na YL zaczęło się pojawiać mnóstwo SPAMu i mam nadzieję, że powstrzyma to pojawianie się linków i komentarzy niewiadomego pochodzenia ;)

Dżem rabarbarowo-truskawkowy

10:20 Kinga B. 1 Comments


1 komentarze :

Wybaczcie moderację obrazkową komentarzy, ale na YL zaczęło się pojawiać mnóstwo SPAMu i mam nadzieję, że powstrzyma to pojawianie się linków i komentarzy niewiadomego pochodzenia ;)

Faszerowana cukinia.

21:50 Kinga B. 3 Comments


3 komentarze :

Wybaczcie moderację obrazkową komentarzy, ale na YL zaczęło się pojawiać mnóstwo SPAMu i mam nadzieję, że powstrzyma to pojawianie się linków i komentarzy niewiadomego pochodzenia ;)

Tortilla ze szpinakiem i łososiem

12:28 Kinga B. 0 Comments


0 komentarze :

Wybaczcie moderację obrazkową komentarzy, ale na YL zaczęło się pojawiać mnóstwo SPAMu i mam nadzieję, że powstrzyma to pojawianie się linków i komentarzy niewiadomego pochodzenia ;)

Deser truskawkowy z bezikami

18:53 Kinga B. 1 Comments


1 komentarze :

Wybaczcie moderację obrazkową komentarzy, ale na YL zaczęło się pojawiać mnóstwo SPAMu i mam nadzieję, że powstrzyma to pojawianie się linków i komentarzy niewiadomego pochodzenia ;)

Konfitura truskawkowa z wanilią

12:25 Kinga B. 5 Comments

Moimi ulubionymi konfiturami są truskawkowe. Dżemy też najbardziej lubię właśnie truskawkowe. W ubiegłym roku postanowiłam przygotować kilka słoiczków własnej konfitury. I to  było błędem. Znaczy, nie fakt przygotowania konfitury samodzielnie, a fakt kilku słoiczków. Powinnam ich przygotować dziesiątki! Ale obawa przed tym, że może mi nie wyjdzie wygrała. W tym roku się nie dam i przygotuję takich słoiczków przynajmniej 15! Konfitura, którą Wam dzisiaj przedstawiam, jest obłędna. Z mocno wyczuwalną wanilią. Kawałki skórki cytrynowej w trakcie smażenia konfitur cudnie się kandyzują w soku i sprawiają przepyszną niespodziankę w trakcie jedzenia. Całe truskawki wyciągane ze słoiczka i rozsmarowane na kawałku świeżego chleba powalają na kolana smakiem i intensywnym aromatem. Tę konfiturę po prostu musicie przygotować, bez dwóch zdań :)


5 komentarze :

Wybaczcie moderację obrazkową komentarzy, ale na YL zaczęło się pojawiać mnóstwo SPAMu i mam nadzieję, że powstrzyma to pojawianie się linków i komentarzy niewiadomego pochodzenia ;)